Els usuaris de Windows 8 o Windows 10 estan fora de perill, però els que utilitzin alguns dels sistemes anteriors de Microsoft s'han d'instal·lar "parches" de seguretat

Finalment Microsoft ha anunciat la que serà la seva següent gran actualització per al sistema operatiu destinat als ordinadors, ja siguin portàtils o de sobretaula. El seu nom serà Windows 10 May 2019, i el mes que ve serà una realitat per a tots els usuaris que decideixin descarregar-la.

Les empreses se senten atretes pels sistemes ERP en el núvol per la seva escalabilitat i la possibilitat d'automatitzar els "parches" de seguretat, però els desafiaments i les dificultats en el compliment de la transferència de les dades confidencials al núvol segueixen sent una preocupació.

Avui se celebra el Dia Internacional de la Protecció de Dades. Les companyies fan cada vegada més esforços per complir però les vulnerabilitats també s'incrementen.

Segons la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) durant el segon trimestre de 2018 la facturació del comerç electrònic a Espanya ha augmentat un 27,2% interanual.

Per al 2025, s'espera que el 80% de les empreses hauran mogut els seus processos i virtualitzat la seva infraestructura de manera que el CPD tal com el coneixem haurà deixat d'existir. Aquesta és una de les tendències que Gartner recalca en l'àrea d'infraestructura i operacions per als pròxims anys.

El gegant va anunciar diverses actualitzacions que permeten inicis de sessió més senzills, ràpids i segurs gràcies a Windows Hello.

El gegant de la tecnologia afirma que la nova tecnologia oberta s'ha dissenyat per facilitar l'administració, el trasllat i la integració d'aplicacions en diferents infraestructures de computació en el núvol.

Dos grans negocis per al Canal. Així ho testifiquen diverses asseguradores, que constaten que les empreses seran els principals demandants de productes i serveis de Realitat Virtual i Realitat Augmentada. I això no ha fet més que començar.

¡SEGONA EDICIÓ DE MEAT ATTRACTION, TOT UN ÈXIT PER EL SECTOR!

El passat 18 d'octubre va donar inici la segona edició de la fira més important del sector carni a nivell nacional, Meat Attraction, amb un total de 373 expositors, empreses representades i marques.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions