Dijous, 17 Març 2016 00:00

Grans migracions a Windows 10

Cas de gran èxit que prova l'eficiència de Windows 10.

El Departament de Defensa dels EUA (US Department of Defense) ha decidit migrar a Windows 10 totes les seves agències, totalitzant 4 milions de llocs en un any.

Addicionalment ha certificat Surface com a dispositiu.

Aquestes són les principals funcionalitats de Windows 10 que han portat al DOD (Department Of Defense) d'US a migrar 4 milions de llocs en un any.

  • • Windows Hello: Una de les principals debilitats en qualsevol entorn de seguretat és l'ús de "passwords", les quals poden ser fàcilment vulnerades i reutilitzades per accedir a recursos i data clau. Amb Windows 10, les agències del DOD poden identificar les diferents persones i restringir l'accés gràcies a factors d'autenticació multi-factor utilitzant eines biomètriques com el reconeixement facial o dactilar inclosos en Windows Hello i Windows Passport.
  • • Millores en la resistència a amenaces i en la seguretat del dispositiu: Secure Boot que gràcies al TPM (Trusted Platform Module) ajuda a evitar que el malware s'incrusti dins el maquinari o que s'activi abans de l'arrencada de l'US, mentre Trusted Boot ajuda a mantenir la integritat de la resta del sistema operatiu. Device Guard assegura que només aplicacions certificades i el seu codi poden córrer en els dispositius. Finalment, Credential Guard protegeix les credencials al aïllar-les en un entorn virtualitzat basat en maquinari.
  • • Windows Defensar: Proveeix serveis anti-malware diàriament a més de 300 milions de dispositius a nivell mundial.
  • • Enterprise Data Protection: Actualment en fase de proves en clients i disponible en breu, permet separar la data corporativa de la personal evitant que la data corporativa sigui copiada a fitxers o ubicacions no corporatives, com ara llocs web públics o xarxes socials. Addicionalment, quan EDP s'utilitza conjuntament amb Rights Management Services, proveeix un nivell addicional de protecció en escenaris de compartir data.

Fernando Calvo Velilla

Director Divisió de Negoci Windows i Surface

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions