Divendres, 28 Juliol 2017 00:00

La tecnologia serà una extensió de les persones abans del 2030

Un estudi de Dell Technologies afirma que la tecnologia serà una extensió de les persones abans del 2030, en un procés que canviarà la forma de gestionar els negocis, treballar, descobrir el talent i aprendre.

 

L’estudi ha estat dirigit per l’Institute for the Future (IFTF) juntament amb 20 experts en tecnologia, acadèmics i experts en negocis de tot el món. Titulat “La pròxima era de les relacions home-màquinaanalitza com les tecnologies emergents, la intel·ligència artificial, la robòtica, la realitat virtual, la realitat augmentada i el cloud, transformaran les nostres vides i com treballarem durant la pròxima dècada.

 

També ofereix una visió sobre com els usuaris i les empreses poden preparar-se per a una societat en constant canvi. A més, pronostica que la societat entrarà en una nova etapa en la seva relació amb les màquines, que es caracteritzarà per una major eficiència i possibilitats, ajudant als humans a superar les seves limitacions. En l’estudi s’afirma que els humans serem “conductors digitals”, la tecnologia ens ajudarà a dirigir i gestionar millor les activitats diàries i serà una extensió de nosaltres mateixos.

 

L’objectiu d’aquest estudi ha estat ajudar les empreses a navegar en un món incert i també a preparar-se per al futur. Segons l’Índex de Transformació Digital de Dell, gairebé una de cada dues empreses creu que el seu negoci es pot tornar obsolet en els pròxims tres o cinc anys.

 

Vist a ConoceDell

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions