Dimarts, 16 Gener 2018 10:08

Lenovo s'alia amb Google per presentar un altaveu intel·ligent amb pantalla i ulleres VR independents i sense cables

Lenovo ha presentat a la fira de tecnologia CES de Las Vegas diversos dispositius, entre els quals destaquen dos altaveus intel·ligents que funcionen amb Google Assistant i unes ulleres de realitat virtual que funcionen sense cables ni necessitat de connectar-se a un ordinador o mòbil basades en la plataforma de Google Daydream.

La companyia xinesa Lenovo ha arribat al CES Las Vegas amb diversos productes sota el braç, encara que alguns d'ells ja es coneixien i esperaven. El que ha deixat clar la tecnològica després de la seva presentació és que Google és un dels seus aliats més importants actualment i en 2018 aquesta aliança es reafirmarà. Un dels objectius de Google durant el CES Las Vegas és demostrar la importància del seu assistent de veu, Google Assistant, i ho està aconseguint. Després de conèixer que LG empraria en el seu altaveu la tecnologia del gegant cercador, ara és Lenovo la qual recorre a l'assistent de Google per equipar als seus nous altaveus intel·ligents, aquesta vegada amb pantalla. Lenovo vol d'aquesta manera entrar a les llars i convertir el seu altaveu al centre de l'anomenada casa intel·ligent.

En concret, la xinesa ha presentat dos altaveus, un 8 i un altre de 10 polzades, que responen al nom de Lenovo Smart Display. "Els usuaris podran convertir-la en un centre de comandament per als seus dispositius intel·ligents connectats a la llar, des il·luminació fins calefacció, i més encara, controlar-la amb la veu o bé manualment". Estaran disponibles al segon trimestre d'aquest any, però caldrà veure si arriben a Espanya.

CONTINUA L'APOSTA PER LA REALITAT VIRTUAL

Lenovo manté la seva aposta per la realitat virtual i en aquest cas s'uneix a la plataforma Daydream de Google per presentar el seu nou dispositiu, Mirage Sol, unes ulleres bastant cridaneres doncs presumeixen de no portar cables i poder-se emprar de forma independent del mòbil o l'ordinador . De fet, en algunes de les televisions que Lenovo ha instal·lat en la seva presentació estava posat en bucle un vídeo en el qual la companyia es comparava amb les ulleres de Google i les d'HTC per demostrar les seves virtuts.

La realitat virtual canvia gràcies a les ulleres de realitat virtual autònoma Mirage Només VR i la càmera Mirage VR180 de Lenovo, permetent als aficionats consumir més de crear contingut d'una manera increïblement eficient.

Segons la companyia, ofereixen la possibilitat de gaudir d'una experiència d'allò més immersiva amb la tecnologia de rastreig de moviment WorldSense a la plataforma de realitat virtual Google Daydream. En utilitzar WorldSense els usuaris podran inclinar-se, esquivar o ajupir-se. A més, estan basades en la plataforma de realitat virtual Qualcomm Snapdragon 835.

Per completar l'experiència VR, Lenovo ha presentat la càmera Lenovo Mirage amb Daydream, que permet capturar fotos i vídeos en 3D amb el seu ull de peix doble de 13 MP i la seva 180 x 180 ° de camp visual.

Vist a: Expansion

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions