Dilluns, 21 Setembre 2015 00:00

Neix l'Anella Industrial 4.0, la plataforma digital de i col·laborativa Que Connecta les TIC amb la indústria

Es tracta d’un projecte conjunt entre el centre tecnològic Eurecat i i2CAT -amb el suport de la Generalitat de Catalunya- que compta amb una inversió d’1M€ per al període 2015-2016.

La Generalitat de Catalunya, juntament amb el centre tecnològic Eurecat i el centre de recerca I2CAT, ha presentat aquest dimecres l’Anella Industrial 4.0, una nova plataforma digital i col·laborativa entre empreses i agents de tots els sectors que connectarà les TIC amb la indústria.

El projecte s’ha presentat en el marc del congrés IoT Solutions World Congress i ha comptat amb la intervenció del secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, el director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, el director adjunt d’i2CAT, Artur Serra, i el director de desenvolupament de negoci d’Eurecat, Carles Fradera.

L’Anella Industrial 4.0 és una de les mesures de l’Estratègia Industrial de Catalunya i de la iniciativa SmartCat. Eurecat i i2CAT hi destinaran 1M€ en el període 2015-2016. Es tracta d’un espai virtual basat en la col·laboració que vincularà la Internet de les coses (IoT) amb els sectors industrials líders a Catalunya.

Pere Torres ha destacat que “Catalunya no pot deixar perdre l’ocasió de fer un pas endavant per fer convergir els sectors industrials consolidats amb les TIC”. “Ho fem en el mateix moment en què a nivell global els països avançats estan apostant per noves polítiques d’innovació perquè les tecnologies i els processos de manufactura avançada es fusionin al màxim”.

- Lea más en: http://www.idigital.cat/web/i-digital/coneixement/noticies/detall/-/asset_publisher/SyO6/content/noticia_idigital_anella_40#sthash.59VCQBeZ.dpuf

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions