Dilluns, 20 Novembre 2017 21:10

Què és Power BI?

Implementar un sistema de business intelligence a l’empresa permet consolidar tota la informació del negoci i, a més, proporciona les eines per facilitar la presa de decisions. En l’article d’aquesta setmana us parlem d’un servei en concret de business intelligence: Power BI.


Power BI és un servei d’anàlisi de negoci de Microsoft basat en el núvol, que proporciona una vista única de les dades més crítiques de l’empresa. Per als qui no esteu familiaritzats amb el terme business intelligence (intel·ligència de negoci), cal que sapigueu que el BI és un conjunt d’estratègies i eines enfocades a l’administració i creació de coneixement mitjançant l’anàlisi de dades existents en una empresa.

En el cas concret de Power BI, aquest servei de Microsoft està format per un conjunt d’aplicacions d’anàlisi de negoci que permeten analitzar dades i també compartir la informació generada. Està format per diferents panells que ofereixen als usuaris una vista de 360 graus amb les seves corresponents mètriques més importants en un mateix lloc.

La informació que es mostra s’actualitza en temps real i està disponible des de qualsevol dispositiu. A més, es poden explorar les dades del panell mitjançant eines intuïtives que permeten obtenir respostes fàcilment i de manera immediata. Power BI, a part de permetre la creació d’un nou panell personalitzat, també disposa de panells predefinits pels usuaris més inexperts.

En definitiva, Power BI permet supervisar l’estat de l’empresa mitjançant els panells actius, crear informes interactius enriquits amb Power BI Desktop i també obtenir accés a les dades en temps real amb les aplicacions Power BI Mobile.

Necessites més informació sobre Power BI o vols implementar-lo a la teva empresa? Posa’t en contacte amb nosaltres.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions