Dijous, 22 Març 2018 17:32

SQL Server 2017: la primera base de dades amb intel·ligència artificial incorporada

Ara, gràcies a SQL Server 2017, és possible executar càrregues de treball en Linux, Windows i Docker. A més, ofereix una base de dades de missió crítica amb tot lo que està incorporat a la plataforma que triïn els clients, i també facilita el desbloqueig de DevOps sense fissures amb contenidors Docker Enterprise Edition.

Els clients estan d'enhorabona: ja tenen a la seva disposició SQL Server 2017Què poden fer ara gràcies a SQL Server 2017?

· Crear aplicacions modernes usant l'idioma de la seva elecció tant en mode local com en el núvol, i ara també en contenidors Windows, Linux i Docker.

· Aprofitar una revolucionària escalabilitat, rendiment i la disponibilitat de les aplicacions intel·ligents de missió crítica i emmagatzematge de dades.

· Una base de dades menys vulnerable. Així, estan en condicions de protegir les dades en repòs i en moviment amb la base de dades menys vulnerable en els últims set anys "segons la base de dades de vulnerabilitats NIST".

· Intel·ligència en temps real, el que es tradueix en l'obtenció d'informació transformadora per al seu negoci amb anàlisi en temps real de fins a 1 milió de prediccions per segon.

· Business Intelligence d'extrem a extrem. Això els dóna la possibilitat de convertir les dades brutes en informes lliurables en qualsevol dispositiu. I tot això amb un quart del cost d'altres solucions d'autoservei.

Una eina per competir millor.

Si alguna cosa poden tenir clar els clients és que, gràcies a SQL Server 2017, incrementen la seva posició competitiva en el mercat. D'una banda, i gràcies a aquest llançament, poden gaudir d'una de les bases de dades més comercials i utilitzades en el món a la plataforma que ells prefereixin. Per això, aquesta versatilitat en la implementació -amb suport per a Windows, Linux i Docker, insistim-, una experiència consistent en el que a les instal·lacions i a l'ús del núvol es refereix, i el rendiment, seguretat i disponibilitat de missió crítica amb intel·ligència incorporada, ja la desena part del cost d'altres competidors, fan que SQL Server 2017 sigui la millor opció per abordar les seves necessitats de dades.

Contingut ofert per Microsoft.

Per poder llegir la notícia sencera accedeixi a Computerworld.

 

 

 

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions