Dilluns, 22 Gener 2018 15:30

Whatsapp llança l'aplicació Business per posar en contacte empreses i clients

El servei de missatgeria instantània Whatsapp ha informat aquest dijous passat del llançament de la seva nova aplicació WhatsApp Business (que significa negocis en anglès) perquè les empreses puguin contactar directament amb els potencials 1.300 usuaris de l'aplicació original.

La nova aplicació, disponible des d'aquest dijous de forma gratuïta a Google Play, podrà descarregar-se en Indonèsia, Itàlia, Mèxic, Regne Unit i Estats Units; mentre que la resta de països hauran d'esperar a la setmana que ve per instal·lar-la, segons ha informat Whatsapp a través d'un comunicat.

La companyia, propietat de la xarxa social Facebook des 2014, ha explicat que gràcies a aquesta nova aplicació les empreses podran crear els seus propis perfils que comptin amb una descripció de la seva activitat, el seu correu electrònic, la seva adreça i la seva pàgina web.

D'aquesta manera, les empreses podran contestar de forma ràpida a les preguntes més freqüents dels clients, enviar missatges de benvinguda o missatges d'absència, quan la companyia estigui tancada o ocupada per atendre una comanda, ha explicat el servei de missatgeria.

L'aplicació compta també amb anàlisis estadístiques que són capaços de comprovar el nombre de missatges llegits pels clients per poder constatar l'eficàcia entre la seva audiència.

L'empresa ha explicat que aquesta nova aplicació també serà compatible amb WhatsApp web. A més, els contactes sabran que estan parlant amb una empresa perquè apareixeran com un compte d'empresa.

Veure més a: 20minutos

 

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions